All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 24 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 12:23 am 
no, I was wrong : it's the lastest (v0.6.2 for x86) which I used to compile and make run on a Hauppauge PVR 350.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 12:29 am 
Offline

Joined: Fri Sep 24, 2004 1:39 am
Posts: 297
HHhm ok thanks!
Then I guess i'll have to re-try (on ppc :) )


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 4:40 am 
oops sorry, I've just checked and found that I had the sources of V0.6.2 but had a compile /install problem and then used 0.4.0.4.5 drivers which are working :/

I thought that it was the opposite. Sorry for this version numbers mixup :-(


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 10:56 am 
I've checked again all the USE flags, emerge sync then did a big emerge :
Quote:
emerge python dev-libs/libxml libxml2 libxslt gnome-doc-utils gnome
And finally "gnome" is OK.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Thanks everybody for the help.
Now I'm going to check the others... ;-)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 5:06 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 18, 2004 11:48 am
Posts: 110
every time you change your useflag you may like to issue an emerge -Na world just to make sure you aren't removing some feature you want or you added something you may like to have into already installed applications


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:46 am 
Thx for the hint ;-)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 1:20 pm 
3ddesktop problem is resolved too while installing gnome.

I also add to do a 'emerge imlib2' to make it emerge all.

Eclipse SDK can't compile because I've used JDK 1.5 as system VM. I have to clean that with "java-1.5fixer"
Thanks to bugzilla, I know what to do... It's on good way.

For OpenOffice... Well I did not tried again...
Will check that later...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon May 29, 2006 4:13 pm 
Offline
Genesi

Joined: Fri Sep 24, 2004 1:39 am
Posts: 1422
...and what happened?!

R&B :)

_________________
http://bbrv.blogspot.com


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon May 29, 2006 11:30 pm 
Well, I'm not finished with my troubles : something is not working with MySQL when I try to configure MythTV and during the week I can't find much time to work on it.

So the OpenOffice & Java problems are "delayed" as they are not important for a HM Pegasos...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 24 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
PowerDeveloper.org: Copyright © 2004-2012, Genesi USA, Inc. The Power Architecture and Power.org wordmarks and the Power and Power.org logos and related marks are trademarks and service marks licensed by Power.org.
All other names and trademarks used are property of their respective owners. Privacy Policy
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group