All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: chromium
PostPosted: Fri Aug 03, 2012 4:40 am 
Offline

Joined: Fri Jul 06, 2012 2:30 am
Posts: 9
Hello,
After system upgrade Chromium crashes with segmentation fault with no additional info. Can anybody help me with that? What can I do to fix this issue?

Hardware: Efika MX Smartbook
OS: Debian
Image: efikamx-armhf-20122026.img.xz
Chromium: 20.0.1132.57~r145807-1


Top
   
 Post subject: Re: chromium
PostPosted: Fri Aug 03, 2012 5:13 am 
Offline

Joined: Sun Mar 27, 2011 1:18 pm
Posts: 183
Location: Hornell, NY
It's a known bug unfortunately. I already asked around and it's something to do with the way it's linked or something. nobody wants to deal with debgging a 1 or 2GB plus linker process on ARM.

chromium runs great if you can get it built properly but it's also a beast to build and the binary before stripping is almost 700 something MBs. (now imagine building that on your average arm machine and it makes figuring stuff like this out a nightmare)

I tried to play with it but I didn't get very far. Hopefully someone in the debian project can fix it. I think there is an open bug already (at least I hope there is)


Top
   
 Post subject: Re: chromium
PostPosted: Fri Aug 03, 2012 5:16 am 
Offline

Joined: Fri Jul 06, 2012 2:30 am
Posts: 9
Quote:
It's a known bug unfortunately. I already asked around and it's something to do with the way it's linked or something. nobody wants to deal with debgging a 1 or 2GB plus linker process on ARM.

chromium runs great if you can get it built properly but it's also a beast to build and the binary before stripping is almost 700 something MBs. (now imagine building that on your average arm machine and it makes figuring stuff like this out a nightmare)

I tried to play with it but I didn't get very far. Hopefully someone in the debian project can fix it. I think there is an open bug already (at least I hope there is)
Actually I tried to compile package from repository sources, but with no luck. It's a shame, because there is no browsers to choose from on ARM. Thank you for answer.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
PowerDeveloper.org: Copyright © 2004-2012, Genesi USA, Inc. The Power Architecture and Power.org wordmarks and the Power and Power.org logos and related marks are trademarks and service marks licensed by Power.org.
All other names and trademarks used are property of their respective owners. Privacy Policy
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group